

Ресторан в Саду
Так, на території Саду є окремий ресторан з власним меню та кухнею. Родзинкою є – відкритий мангал та постійно діючі спеціальні пропозиції. Шеф-кухарем закладу розроблено банкетне та фуршет не меню.
А доки Ви чекаєте на замовлення – прогуляйтесь територією або спробуйте фірмові коктейлі на барі у озера.
Працює у теплий період року. Кожен будиночок – це окремий столик.
На прохання гостей – можливий кейтерінг.
12 маленьких альтанок
6-8 осіб
3 середні альтанки
20-50 осіб
3 великі альтанки
до 150 осіб




Ми можемо Вам запропонувати
Європейська кухня
Дитяче меню
Банкетне меню
Фуршетне меню
Про ресторан у готелі
У холодний період року свої двері відчиняє ресторан «Барашек і Устриці», що розташований на першому поверсі готелю «Чабани».
Автором дизайну інтер’єру та концепції в цілому є власник ресторану – Наталія Глубокова.

Невеликий зал ресторану, розрахований на 62 гостя. Заклад умовно розділений на дві частини. Перша гостьова зона витримана у яскравій і одночасно стриманій стилістиці американських заміських маєтків, з елементами вибіленого дерева та класичної біло-сірої кольоровій гамі.




Меню
Головна ідея меню – смачні, прості та в той же час цікаві страви, які зрозумілі кожному гостю.
Меню ресторану
Камін
Центральна точка приміщення – справжній великий камін. А коло нього – королівське крісло. У котре хочеться вмоститись зручніше і насолоджуватись тріском дерева у холодні вечори.
Про дизайн
Заклад пропонує своїм гостям формат неквапного заміського відпочинку, що підходить як для романтичної вечері для двох, так і для гамірного та веселого вечора всієї родини.
Тут – розслаблена атмосфера розкішного та респектабельного передмістя Нью-Йорка.


Друга частина залу – вузька і витягнута уздовж високих панорамних вікон, з видом на яблучний сад. Затишна і по-своєму романтична, особливо в вечірньому освітленні. Лаконічна кольорова гамма розбавлена яскравими вкрапленнями у вигляді різнокольорових подушок на диванах, і живих рослин.

Смачно. Естетично. Комфортно.