Ресторан в Саду

Так, на території Саду є окремий ресторан з власним меню та кухнею. Родзинкою є – відкритий мангал та постійно діючі спеціальні пропозиції. Шеф-кухарем закладу розроблено банкетне та фуршет не меню. 

А доки Ви чекаєте на замовлення – прогуляйтесь територією або спробуйте фірмові коктейлі на барі у озера.

Працює у теплий період року. Кожен будиночок – це окремий столик.

На прохання гостей – можливий кейтерінг.

Ми можемо Вам запропонувати

Про ресторан у готелі


У холодний період року свої двері відчиняє ресторан «Барашек і Устриці», що розташований на першому поверсі готелю «Чабани».
Автором дизайну інтер’єру та концепції в цілому є власник ресторану – Наталія Глубокова.

Невеликий зал ресторану, розрахований на 62 гостя. Заклад умовно розділений на дві частини. Перша гостьова зона витримана у яскравій і одночасно стриманій стилістиці американських заміських маєтків, з елементами вибіленого дерева та класичної біло-сірої кольоровій гамі.

Меню

Головна ідея меню – смачні, прості та в той же час цікаві страви, які зрозумілі кожному гостю.

Меню ресторану

 

Камін

Центральна точка приміщення – справжній великий камін. А коло нього – королівське крісло. У котре хочеться вмоститись зручніше і насолоджуватись тріском дерева у холодні вечори.

 

 

Про дизайн

Заклад пропонує своїм гостям формат неквапного заміського відпочинку, що підходить як для романтичної вечері для двох, так і для гамірного та веселого вечора всієї родини.

Тут – розслаблена атмосфера розкішного та респектабельного передмістя Нью-Йорка.

 

Друга частина залу – вузька і витягнута уздовж високих панорамних вікон, з видом на яблучний сад. Затишна і по-своєму романтична, особливо в вечірньому освітленні. Лаконічна кольорова гамма розбавлена яскравими вкрапленнями у вигляді різнокольорових подушок на диванах, і живих рослин.

Смачно. Естетично. Комфортно.